Blogia
l´escola parla

QUí VOL SER FALLER?

La família es va mudar a un barri nou i allí encara no plantaven falles. La mare, anomenada Julia, creia que sí que plantaven falles. Aleshores va preguntar:

-Qui vol anar a veure falles?

A la filla menuda, anomenada Laura, l’agradaven molt les falles; aleshores , va acompanyar a la seua mare a veure falles.

Quan van eixir al carrer i caminaren un poquet van veure que no hi havien falles. Aleshores es van tornar a casa.

A Laura, que era molt intel·ligent, li va estranyar molt que no hi hagueren falles. Va buscar en el calendari i va veure que faltaven dues setmanes per a falles, per això no hi havia ninguna. Se ho va explicar a sa mare i com encara no eren falles la mare va preguntar:

-Qui vol ser faller?

Laura, la seua germana major Elena i el seu germà Victor volien ser fallers i falleres, però sa mare Julia i son pare Joan pensaven que eren molts i que no tenien diners.

En aquell moment va sonar el timbre , i va aparèixer l’oncle que emigrà a Amèrica. Venia amb els diners que li devia a Joan, el pare, i se’ls va tornar.

Així va ser com gràcies a l’oncle d’Amèrica, que va aparèixer en el moment més oportú, tots van poder complir el seu desig de ser fallers.

4 comentarios

.Isabel -

Del teu minirrelat he de dir que m`ha agradat per la història que comptes i perquè ho has escrit molt bé.

Carmina -

El minirrelat és molt del teu estil, Maria: molt pensat i treballat. Per això t'ha quedat tan bonic.

marina -

M'agradat molt, m'ha paregut molt original lo de que va vindre de repent l'oncle amb diners.

r.r -

Me encanta veure falles.